Om bloggen

Här på Livstid har Maria och Sara under fem års tid knypplat ihop sina tankar om livet och tiden. Vi startade Livstid i november 2008, med avstamp i två 40-årskriser och en gemensam fest, med samma tema som bloggen.

Livstid har hjälpt oss i processem med att förändra det vi tycker behöver förändras och acceptera det vi inte kan göra så mycket åt (enligt den berömda sinnesrobönen). Emellanåt har vi tänkt att det vi skriver kan vara till nytta för andra. Sedan har vi vanligtvis insett att ingen behöver råden bättre än vi själva, och ofta är det först när vi läser på skärmen som vi fattar, på riktigt.

Det här är inte någon tidsbunden dagboksblogg, utan snarare en ständig cirkelrörelse där våra funderingar återkommer och utvecklas undan för undan. Gå därför gärna tillbaka och läs det vi har skrivit tidigare, använd bloggmolnet med nyckelord i högerspalten för att hitta det som intresserar just dig. Och bjud oss gärna på dina tankar!

Några kommentarer från våra bloggläsare:

”Fantastiskt, jag ska läsa så ofta jag kan! Sånt här får en att känna verklighet i livet vi så ofta bara rusar igenom!"

”Jag har djupdykt i er blogg idag och vill bara säga hur bra den är! Ni skriver med mycket insikt, känsla och klokhet!”

”Herregud så bra. Kram o tack, fortsätt skriv, världen behöver mer av gammal hederlig livskvalitet!

”Det här är min nya favoritblogg! Ingenkänningometern går i topp!”

”Hittade till er fantastiska blogg efter reportaget i PS! Befinner mig själv i en omfattande livsstilsförändring och inspireras mycket av er blogg!”

”Jag läser här då och då och vill bara säga tack för era kloka, tänkvärda och inspirerande inlägg. Ni lyckas alltsomoftast ge mig nya perspektiv på frågor jag tänker mycket på, och sätter inte sällan ord på sådant som jag själv har känt och tänkt för mig själv men inte riktigt lyckas formulera.”

”Vilka kloka kvinnor ni är! Livsbejakande, nyfikna och kritiska...”