onsdag 19 september 2018

Välkommen till Livstidsbloggen!

Här har Maria och Sara bloggat i fem år. Det gör vi inte längre, men vi tror att våra drygt 700 blogginlägg inte blir inaktuella i första taget så därför har vi valt att låta bloggen finnas kvar. Om bakgrunden till bloggen kan du läsa på sidan Om bloggen

Processen som startade med den här bloggen har lett vidare till att vi nu är egna företagare med delvis gemensam, delvis olika inriktning. Läs mer om det på sidan Kontakt. Och gör gärna just det - kontakta oss!

Men innan dess: välkommen in och utforska Livstidsbloggen! Ett sätt är att välja ett ord här till höger i bloggmolnet, något som passar dig just idag, och dyk in i texterna. 

Vi önskar dig en fin lässtund och allt gott!

Sara och Maria
1 kommentar:

Maria Hugo sa...

Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.