söndag 1 december 2013

Livstids julkalender: Livstid tar plats i etern

Välkommen till Studio Livstid, vår egen podd!

Det här året har Livstids bloggande gått på sparlåga, av flera orsaker - alltifrån livsutrymmesbrist till alternativa utloppsmöjligheter för skrivklådan. Men nu rockar vi loss med 24 kalenderluckor som vi hoppas att du hittar en liten tidslucka varje dag för att öppna.

I första luckan döljer sig något som vi länge har längtat efter, men inte riktigt lyckats knö åt oss det där livsutrymmet för att förverkliga: första avsnittet av vår egen podd, Studio Livstid! För dig som hellre lyssnar än läser (eller kanske vill göra både och), kan du här höra Sara och Maria resonera om livet och tiden, med ett nytt tema för varje avsnitt. Ta med dig Studio Livstid till tvättberget, i bilen eller på promenaden!

Avsnitt 1: 360-gradersmänniska (2013-11-28)
Premiäravsnittet vrider och vänder på begreppet 360-gradersmänniska - som för oss handlar om att vara en människa som tål att just vridas och vändas på, och framstå som hel och genuin från alla riktningar.

Observera: Avsnittet är verkligen vårt första, vi har inte övat innan, och inte riktigt skaffat oss den utrustning som behövs för att ljudet ska bli tiptop. Men när vi väl hade spelat in det här testavsnittet tyckte vi i all vår blygsamhet att det vore synd att inte delge världen våra visdomar. Alltså; ljudkvalitén på vår podcast blir bättre nästa gång! Om innehållet vågar vi inget lova…Inga kommentarer: