fredag 24 december 2010

Livstids julkalender: Arbeta, dansa och älska!

En magisk kväll två veckor före julafton, bara vi två bloggerskor. Först varsitt pass mjuk och stillsam helkroppsmassage, därefter en lång och välsmakande matstund på lokal. Energierna flödar och kreativiteten likaså.

Kanske är det varken massagen eller maten, utan den där lilla skylten på toaletten på massagestudion som sätter igång alltihop, med all sin enkla livsvisdom som på något sätt symboliserar så mycket av det vi vill säga med vårt bloggande (ovetande om varandra har Maria skrivit av och Sara fotat):

* Work like you don't need money
* Dance like no one is watching
* Love like you've never been hurt

Nog för att vi hade idéer om framtiden redan före den här kvällen, men nu börjar det bli riktigt trångt i hjärnor och anteckningsböcker. Det som är på gång inom den närmsta framtiden är att Livstidsbloggen blir bok i början av 2011. Vill du hjälpa till att marknadsföra den? Hör av dig, så skickar vi en folder att dela ut till vänner och bekanta som du tror skulle kunna ha glädje av att läsa. Har du själv missat en massa gamla inlägg, eller vill läsa dem igen och är sugen på att ha något som är lättare att stoppa i fickan eller väskan än en dator? Maila oss på livstid@live.se så får du ett bra erbjudande på boken när den kommer.

Återstår bara att önska alla våra läsare en förundrande härlig jul och till var och en: er alldeles egna version av ett underbart 2011!

4 kommentarer:

Linda Asplund sa...

Självklart vill jag hjälpa till och marknadsföra er bok! Ni är två kloka kvinnor som ger mig kraft och tid för reflektion!
Kram och God Jul

Gaia sa...

På vulkan eller men hur skriver ni ut bloggen från nätet, jag har provat men jag kunde inte!

Sara sa...

Linda: Tack för det! Mejla en snigelpostadress om inte Maria har den redan så skickar vi lite foldrar som du gärna får sprida.

Karin: Att få ut bloggen från nätet verkar handla om handarbete: Maria har gjort en jätteinsats i form av klipp-och-klistrande som gett oss kvartalsvis bloggarkiv. Kanske finns det enklare sätt men de har vi inte hittat.

God Jul på er!

KaosJenny sa...

Livet är här, livet är nu! Jösses så roligt med bok... Julkram