tisdag 6 september 2011

Livstid låter!

Igår pratade vi Livstid i en rejäl intervju med Jocke Wallgren i SR P4:s Västergatan. Vi hade en trivsam timme som kändes nästan som att sitta hemma i soffan och filosofera sådär lite extra inspirerat. Tjusig bild samt slutkläm med några husmorstips för ett gott liv finns här.

Att länka till intervjun som helhet var lite knepigare. Hela programmet hittar vi ingen länk till, däremot till de två halvtimmarna var för sig.
- Här hittar du halvtimme ett (hoppa fram två minuter, det funkar ibland, så kommer du rätt).
- Här finns halvtimme två (som börjar med åtta minuter nyheter och musik, sen är vi där!)

Välkommen att lyssna på Livstid!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Under rubriken SR/P4/Kronoberg/västergatan finns en nyhetsartikel om intervjun, med en länk direkt till intervjun utan att behöva stega sig fram. Tänkvärt innehåll.
Hasse Björkman

Maria sa...

Hej Hasse! Jag hittar inte det du nämner. Det jag ser på Västergatans hemsida är den korta texten om oss och en länk till den lilla slutsnutt av intervjun - alltså det som vi redan nämner och länkar till i blogginlägget. Har du hittat något annat, menar du? /Maria

Sara sa...

Hej Hasse!
Så kul att höra av dig, om du nu är den Hasse jag tror. (Kul annars också för den delen!) Hoppas allt är riktigt väl med dig!
Precis som Maria hittar jag länk till slutklämmen av intervjun där du beskriver men inte mer. Vi verkar få nöja oss med halvtimmeslänkarna i inlägget ovan.
Sara